Forhandlere
Flaskepost
Motta ukens tilbud og andre nyheter p� e-post

Åpningstider:

Man-fre   09:15 - 17:00
Tors        09:15 - 19:00
Lør          09:00 - 14:00

Bestmarin MarineSenteret Bergen

Marinesenteret vil være et naturlig sentrum for båtinteresserte.

Det innebærer at vi har fokus på mer enn å selge motorer og utstyr. Lang erfaring med motorer, elektronikk, båter og maritimt utstyr gjør oss i stand til å gi råd og veiledning om det meste, ikke bare når det gjelder bruk og montering av det vi selger, men også om andre sider av det å ferdes i båt og ved sjøen ellers.

 

Vi har ellers et bredt utvalg av produkter som er relevante for de som ferdes i båt. Det som trengs til vårpussen, det som trengs til reparasjon av småskader, elektronikk, nødvendig utstyr ombord, mindre nødvendig utstyr ombord, påhengsmotor, joller, våtdrakter, fiskeutstyr, pentry, rør, tauverk, listen er alt for lang til å fullføre her. Og skulle vi ikke ha det, vil vi prøve å skaffe det du trenger. Har du f.eks. problemer med startmotoren, så anbefaler vi en tur innom Marinesenteret.

Lett tilgjengelig

Butikken ligger ved sjøkanten i Sandviken, og er tilgjengelig med bil, båt, buss og til fots i gangavstand fra Bergen sentrum.

Ikke bare utstyr

Hos oss får du ikke bare båtutstyr og deler, men også råd og veiledning om bruk av båt, montering av utstyr og andre båtrelaterte spørsmål. Vi har lang erfaring med produktene vi selger, både når det gjelder motor og når det gjelder andre produkter som har tilknytning til båt og båtliv.